Séria LE

Modely LE ponúkajú štýl, výkon a funkčnosť v jednom. LE3 (čierne alebo z nerezovej ocele) sa pomocou infračerveného horáka Sizzle ZONE ™ stáva perfektným štartovom modelom pre infračervené plynové grilovanie. Táto séria je vhodná pre klientov, ktorí hľadajú maximálne vybavený gril za rozumné peniaze. Bestseller!

Plynový gril LE3 485 nerez

Plynový gril LE3 485 je bestsellerom medzi plynovými grilmi od spoločnosti Napoleon. Tento funkciami nabitý plynový gril si vás určite získa priaznivou cenou a špičkovou výbavou do ktorej patrí bočný keramický infra horák Sizzle Zone alebo zadný infračervený horák na grilovanie na rotisérii. Bezpečné zapaľovanie Jet Fire, osvetlenie grilovacej plochy či dizajnové LED podsvietenie iGlow z neho robia najpredávanejší gril Napoleon. V luxusnom nerezovom prevedení.  

Veľkosť grilovacej plochy: 68 x 46 cm

Cena 1399 EUR

Plynový gril LE3 485 čierny

Plynový gril LE3 485 je bestsellerom medzi plynovými grilmi od spoločnosti Napoleon. Tento funkciami nabitý plynový gril si vás určite získa priaznivou cenou a špičkovou výbavou do ktorej patrí bočný keramický infra horák Sizzle Zone alebo zadný infračervený horák na grilovanie na rotisérii. Bezpečné zapaľovanie Jet Fire, osvetlenie grilovacej plochy či dizajnové LED podsvietenie iGlow z neho robia najpredávanejší gril Napoleon. V čiernom smaltovanom prevedení pre ľahkú údržbu a čistenie.  

Veľkosť grilovacej plochy: 68 x 46 cm

Cena 1399 EUR